tiistai 10. huhtikuuta 2018

Ikuinen koira


Kun omistaa yhden tai useamman lemmikin, tietää, että niiden kanssa luodut muistot ovat kultaakin arvokkaampia. Pentukuvat saavat nauramaan ja yhtäkkiä muistat kuinka pikku karvakuonosi teki ensimmäisen kerran jotain aivan mieletöntä. Itse ainakin otan lemmikeistä paljon kuvia, jotta muistaisin ne riemun hetket vielä silloinkin, kun aika on tullut. Tähän liittyen saimme tässä taannoin ehkä yhden maailman ihanimmista lahjoista. Keraamisen pikku esineen, joka on tehty juuri meidän Taistosta. 





Ceramicdoggies on graafisen suunnittelijan, Veera Ala-Vähälän herttainen tuotekonsepti. Pienet keraamiset koirapatsaat mahtuvat noin tulitikkuaskin kokoiseen rasiaan ja jokainen kappale on käsityönä tehty. Selailin ceramicdoggiesin kuvia tuossa talvella ja harmittelin, kun yksikään koirista ei muistuttanut meidän pikku palleroa. Silloin en kuitenkaan vielä tiennyt, että niitä saa myös tilaustyönä omista kuvista. Tai voi itse mallin varmaan viedä ihan paikan päällekin. 

Kun Taisto täytti 4 vuotta helmikuun lopulla, saimme tosiaan kaverilta lahjaksi tämän ihanan miniatyyrikoiran. Kiljahdin kun avasin paketin, sillä patsas on kertakaikkisesti niin Taiston näköinen, ettei voisi enempää olla. Jokainen turkin kuvio on kohdillaan ja korvatkin on niin kuin ne on. Ihastuin siihen oitis ja se sai paraatipaikan vitriinistä, hääkuvamme viereltä. Se on siinä aina, ja tulee olemaan vielä silloinkin kun pikku tassut eivät enää sipsuta lattialla.

1 kommentti: